Președintele Consiliului Județean Maramureș a emis o Dispoziție privind măsurile de prevenire și combatere a infestării cu COVID-19

11 Martie 2020 200
Prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, în contextul manifestării epidemiei generată de” COVID – 19” și a riscului de contaminare a personalului din aparatul de specialitate al Consiliului Județean, dar și a personalului din instituțiile și serviciile publice din subordine precum și a cetățenilor ce intră în relații cu aceste categorii de personal s-au stabilit o serie de măsuri de prevenire și combatere a infectării cu coronavirus.

Ținând cont și de Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020 a Comitetului Național Pentru Situații Speciale de Urgență precum și Hotărârea nr. 8/2020 a Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență – Maramureș, Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureș a emis o Dispoziție cu 13 articole/măsuri care vor fi aplicate imediat.
Articolul 1 al acestei dispoziții arată că se constituie grupul de lucru pentru coordonarea la nivelul Consiliului Județean Maramureș și a instituțiilor din subordine a acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor determinate de infecții cu coronavirus ”COVID – 19”. Grupul va fi coordonat de șeful administrației județene, Gabriel Zetea, în calitate de președinte, având alături administratorul județului, șeful de cabinet al Președintelui și directorii din cadrul instituției Consiliului Județean.

Totodată, s-a aprobat și Planul de măsuri pentru prevenirea și gestionarea situațiilor determinate de epidemia cu coronavirus ”COVID – 19” la nivelul Consiliului județean Maramureș și a instituțiilor din subordine, dar și la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și a centrelor din subordinea acesteia.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.