Măsuri privind suspendarea activității cu publicul a unor structuri de specialitate din cadrul DGASPC Maramureș

17 Martie 2020 36
În contextul răspândirii infecției cu Coronavirus (COVID-19) și a riscului de contaminare a cetățenilor ce intră în relații cu personalul din aparatul de specialitate și din centrele rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, președintele Consiliului Județean Maramureș a dispus suspendarea actvității cu publicul a unor structuri de specialitate din cadrul DGASPC Maramureș.

Se suspendă activitatea cu publicul a Comisiei Județene de Protecție a Copilului și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, precum și a Serviciilor de Evaluare Complexă implicate în activitatea celor două comisii.
Dosarele persoanelor programate pentru reevaluare, a căror valabilitate a certificatelor de încadrare în grad de handicap expiră, vor fi examinate pe baza documentelor solicitate și transmise, prelungindu-se valabilitatea acestora cu 3-6 luni, dacă se apreciază că ulterior prezenţa acestora în fața comisiei este necesară.

În această perioadă, activitatea de relații cu publicul a DGASPC Maramureș și audiențele pentru cetățeni se vor desfășura on-line sau prin telefon/fax și corespondență poștală. Astfel, în sprijinul persoanelor care au nevoie de informații, solicitările se pot transmite la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., la telefon 0262-228.999, fax 0262-228.322 (Protecția Copilului) și telefon/fax 0262-217.009 (Protecția Persoanei Adulte cu Dizabilități), dar și prin intermediul secțiunii dedicate datelor de Contact de pe pagina de internet www.dgaspcmm.ro.   

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.