În județ se circulă în condiții de iarnă

12 Februarie 2021 36
Executivul Consiliului Județean Maramureș monitorizează constant operatorii angrenați în acțiunile de deszăpezire a drumurilor județene, astfel încât conducătorii auto aflați în trafic să fie în siguranță. La ora actuală, în județ se circulă în condiții de iarnă.

Conform buletinului rutier al orei 7.00, SC Drumuri - Poduri SA a intervenit în cursul zilei de ieri și azi, 11-12 februarie, cu un număr de 33 de utilaje și a răspândit 566 de tone de material antiderapant. Carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă frământată de 0,1-1 cm. Pe DJ 187 este un strat de zăpadă continuu de 20 cm.
Pe Drumul Județean 186, Valea Izei, s-a intervenit cu două utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind împrăștiate 40 de tone de material antiderapant. Societatea care are atribuțiunea de deszăpezire pe acest tronson de drum este SC Autotehnorom SRL.

Deszăpezirea pe Drumul Nordului este asigurată de Implenia Baugesellschaft M.B.H. Pe lotul I, respectiv pe tronsoanele DJ 108 D, 108 A și DJ 193, s-a intervenit cu trei utilaje dotate cu răspânditor de material antiderapant și alma, fiind răspândite 90 de tone de material antiderapant. Pentru lotul II, DJ 182 B, DJ 182 C, s-au folosit 61 de tone de material antiderapant și s-a intervenit cu trei utilaje.

Pentru combaterea poleiului și a zăpezii, pe Drumul Județean 187, Valea Ruscovei, s-a intervenit cu cinci utilaje, fiind folosite 48 de tone de material antiderapant. Deszăpezirea este asigurată de Conrep SA.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.