Accesul în Consiliul Județean Maramureș în următoarea lună, după noile norme de combatere a pandemiei COVID-19 adoptate

09 Noiembrie 2021 84
În perioada 09 noiembrie 2021 – 09 decembrie 2021, accesul vizitatorilor în sediul Consiliului Județean Maramureș se va face în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1130 din 22 octombrie 2021 și Hotărârea de Guvern nr. 1183 din 08 noiembrie 2021.

Astfel, accesul în instituție se va face doar pe baza prezentării documentului de vaccinare, a documentului care atestă trecerea prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, se vor respecta cu strictețe toate măsurile de protecție sanitară impuse.
Persoanele fizice sau juridice pot transmite documentații către Consiliului Județean Maramureș în format electronic, prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În ceea ce privește procedura de acordare a audiențelor cu președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, acestea se vor desfășura în sistem online.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.