Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Națională a Salvatorului Montan

01 August 2018 407
Aniversăm, în 1 august, Ziua Națională a Salvatorului Montan, iar luna august a fost desemnată ”Luna responsabilității pe munte”, ”Luna Salvamont România”. Profesia de salvator montan este una care implică o mare responsabilitate, salvamontiștii fiind cei care luptă cu calamitățile naturale, cu catastrofele și accidentele montane pentru a salva turiștii rătăciți sau accidentați pe cele mai greu accesibile creste ale munților. Nu există evenimente nefericite înregistrate pe munte la care salvatorii montani să nu fie solicitați, iar la fiecare intervenție fac tot ce este omenește posibil pentru a salva fiecare viață aflată în pericol.
Primiți cele mai sincere aprecieri și întreaga noastră recunoștință pentru tot ce faceți în fiecare clipă pentru cei care vă cer ajutorul și vă mulțumim pentru curajul, devotamentul și dăruirea de care dați dovadă în fiecare misiune de salvare.

Azi, de Ziua Națională a Salvatorului Montan, în nume personal și în numele Consiliului Județean Maramureș, vă transmit cele mai sincere gânduri de bine, fericire și realizări personale și profesionale, alături de tradițioanala urare: ”La Mulți Ani!”.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.