Mesajul Preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, cu ocazia marcării a 40 de ani de existenţă a Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

31 Martie 2021 368
Felicit personalul medical și managementul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu ocazia aniversării a 40 de ani de existență, pentru dedicarea și pentru înaltul profesionalism al actului medical în această unitate spitalicească.

Apreciez activitatea întregului corp medical de excepție al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare. Sunteți oamenii în care maramureșenii își pun speranța și încrederea de fiecare dată când trec pragul acestei unități medicale.
Am încredere în această echipă competentă, care luptă în prima linie cu provocările din domeniul sănătății, care ne încearcă zi de zi și cu precădere în ultima perioadă.

Pentru dăruirea, implicarea și efortul constant de a reda sănătatea fiecărui pacient se cuvine astăzi, la 40 de ani de existență a Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, să primiți toată recunoștința și toate mulțumirile noastre.

La mulți ani și mult succes în continuare!

Ionel Bogdan
Președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.