Mesajul Preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătății

07 Aprilie 2021 500
În urmă cu 73 de ani, printr-o inițiativă extraordinară, cu scopul de a avea grijă de sănătatea oamenilor la nivel global, lua naștere Organizația Mondială a Sănătății. În amintirea momentului istoric de constituire a acestei organizații, care astăzi înglobează 193 de state, anual, în data de 7 aprilie marcăm Ziua Mondială a Sănătății.
De mai bine de un an de zile, protejarea și menținerea sănătății constituie un deziderat global, în jurul căruia ne-am unit cu toții forțele. Amenințarea constantă care planează asupra noastră ne-a făcut să restabilim rolul primordial al sănătății, dar și să conștientizăm fragilitatea acesteia în fața necunoscutului.

Gândurile mele de prețuire și recunoștință se îndreaptă astăzi către personalul medical și auxiliar, către acei oameni care luptă neobosiți pentru a-și salva semenii, punându-și toată dăruirea și priceperea în îndeplinirea actului medical.

Tuturor celor care se pun în slujba îngrijirii sănătății semenilor le doresc împliniri și reușite atât în plan profesional, cât și personal, ca o răsplată a devotamentului și spiritului de sacrificiu cu care își îndeplinesc nobila și onoranta profesie.

Ionel Bogdan
Președinte Consiliul Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.