Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, cu ocazia Zilei Poliției Române

25 Martie 2018 586
Ziua Poliţiei Române sărbătorită an de an, în 25 martie, îmi oferă plăcutul prilej de a transmite tuturor angajaţilor Inspectoratului de Poliție ai Județului Maramureș sincere felicitări şi mult succes în activitatea pe care o desfăşoară în fiecare zi pentru siguranța noastră, a cetățenilor. Adresez sincerele mele mulțumiri și aprecieri pentru modul exemplar în care vă faceţi datoria și pentru felul în care oferiți cetăţenilor securitate şi încredere în valorile statului de drept.
Activitatea excepțională a polițiștilor maramureșeni nu poate trece neobservată de către instituția Consiliului Județean Maramureș. Am văzut raportul de activitate al Inspectoratului Județean de Politie și faptul că, deși cu personalul insuficient, rezultatele au fost remarcabile, fiind înregistrată o scădere a infracționalității în județul Maramureș. Toate acestea ne dovedesc seriozitatea și profesionalismul cu care polițiștii acționează în slujba comunității.

O bună legătură între autoritățile locale și reprezentanții poliției crește satisfacția fiecărui cetățean. Alături de reprezentanții unităților administrativ-teritoriale vom face, în continuare, eforturi pe lângă parlamentarii județului, pentru a susține o remunerație corectă pentru polițiști, pentru ca aceștia să își facă în continuare datoria la cele mai înalte standarde.

Siguranța cetățeanului trebuie să reprezinte o prioritate, iar mulțumirea fiecărui polițist trebuie să fie pe măsura activității pe care o desfășoară.

La mulți ani Poliției Române!
La mulți ani Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș!
La mulți ani, doamnelor și domnilor polițiști!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.