Ziua naţională a contabilului român - 100 de ani de la recunoaşterea profesiei de contabil în România

13 Iulie 2021 24
Azi se împlinesc 100 de ani de când Regele Ferdinand I a semnat Decretul de înființare a organismului profesional numit inițial Corpul de Contabili Autorizați și Experți Contabili, ca organism profesional independent. La manifestările organizate pentru a marca acest eveniment a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean, Radu Trufan. În semn de respect, organizatorii i-au înmânat o diplomă și o plachetă aniversară.
”Sărbătorim centenarul de la recunoașterea profesiei de contabil. O profesie cu tradiție, care are ca atribuții esențiale standardizarea activității contabile și derularea activității de audit, care de-a lungul anilor a devenit una dintre cele mai importante profesii din domeniul economic. Cu siguranță vă definesc principii precum încrederea, onoarea, independenţa și moralitatea.

Vă felicit pentru faptul că sunteți ancorați în realitate, aliniați la standardele europene, angajați în permanență în perfecționarea continuă a legislației contabile și fiscale conform standardelor internaționale. Totodată, sunteți cel mai puternic organism profesional din regiunea de sud-est a Europei. Vă doresc succes în activitate, precum și putere de muncă”, a subliniat Radu Trufan.

Executivul Consiliului Județean Maramureș le dorește un sincer ”La mulți ani!” tuturor contabililor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.