Ziua Internațională a Familiei

13 Mai 2021 261
Din 1993, an de an, pe data de 15 mai este aniversată Ziua Internațională a Familiei. Sărbătorită în mai multe țări de pe glob, aceasta are scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei.

Cu această ocazie, Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, prin Serviciul Împrumut carte pentru copii și tineret, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” vă invită vineri, 14 mai 2021, începând cu ora 08.00, la o întâlnire virtuală cu tema ”De ce familia este importantă?”.
Întâlnirea online, va avea loc pe platforma Google Classroom, unde se va citi povestea ”Maricica șoricica”, din cartea ”52 de povestiri cu animăluțe”. Povestea subliniază o dată în plus implicarea familiei în evenimentele importante din viața copiilor.

Activitatea va continua cu discuții pe tema poveștii, copiii încercând să explice, cu cuvintele lor de ce cred ei că este importantă familia. Cu această ocazie va fi prezentată și o vitrină de carte conținând cărți cu această temă, existente în fondul Secției pentru copii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.