”Zilele comunei Cicârlău” au ajuns la a IV-a ediție

În perioada 29-30 iunie 2019, în localitatea Cicârlău s-a desfășurat a IV-a ediţie a ”Zilelor Comunei Cicârlău”, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Cicârlău, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş. Atmosfera de sărbătoare a fost asigurată prin multitudinea acțiunilor cultural –artistice, iar din calitate de partener, Consiliul Judeţean Maramureş a alocat suma de 25.000 lei, fonduri care au contribuit la buna desfăşurare a acestei manifestări atât de îndrăgite de localnici.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş au transmis mesaje de susţinere și apreciere către toţi cetăţenii comunei Cicârlău, asigurând administrația locală de o bună colaborare în ceea ce privește proiectele prezente și viitoare. Vicepreşedintele administrației județene, Ioan Doru Dăncuș a înmânat, din partea instituției, o plachetă aniversară primarului Sorin Lupșe, asigurând locuitorii din Cicârlău de faptul că vor avea mereu un partener de nădejde în reprezentanții Consiliului Județean Maramureș. Interpreţi de seamă şi ansambluri consacrate, printre care și Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” au asigurat atmosfera de sărbătoare în localitatea Cicârlău, la cea de-a IV-a ediție a Zilelor comunei”. Primarul din Cicârlău și vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş au rostit un cuvânt de apreciere faţă de valorile comunei, menționându-l în mod special pe îndrăgitul artist Nicolae Sabău, un simbol al comunităţii și a folclorului naţional.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.