Târgul "Bun de Maramureș" de Sfinții Constantin și Elena

19 Mai 2021 54
Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș, Asociația ”Bun de Maramureș” și Ansamblul Folcloric Național Transilvania vă invită la Târgul ”Bun de Maramureș” de Sfinții Constantin și Elena.
La acest târg vor participa meșteri populari și producători tradiționali din întreg județul Maramureș. Ca de fiecare dată, gazda primitoare ne va fi Muzeul Satului, iar evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, respectiv 21 – 23 mai 2021.

În această perioadă sunteți invitați cu mic cu mare la atelierele dedicate copiilor, precum și la spectacolele privind obiceiurile de primăvară susținute de Ansamblul Folcloric Național Transilvania, ”Tânjaua”, în data de 21 mai, începând cu ora 16.00 și ”Udătoriu”, în data de 23 mai, de la ora 16.00.

Vă așteptăm cu drag!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.