Președintele CJ Maramureș a fost prezent la ediția jubiliară a Topului Firmelor din Maramureș

Firmele maramureșene de top au fost premiate vineri, 26 octombrie 2018, în cadrul ediției a XXV-a a Topului Firmelor din județul Maramureș. Festivitatea de premiere a celor mai prosperi agenți economici a avut loc la Centrul de Instruire și Marketing Maramureș, topul județean al firmelor fiind cel mai important moment de celebrare a mediului de afaceri din Maramureș. Evenimentul a debutat cu un moment de reculegere ținut în memoria fostului președinte al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Gheorghe Marcaș. În cadrul acestei manifestări aniversare a fost prezentată evoluția principalilor indicatori economici din județul Maramureș, din anul 2017.
La momentul festiv aflat la ediție jubiliară a fost prezent și șeful administrației județene, Gabriel Zetea care, alături de președintele CCI Maramureș, Florentin Tuș, a acordat premii speciale și distincții aniversare care marchează continuitatea în obținerea unor rezultate economice remarcabile celor mai reprezentative companii din județ.

"După întreaga activitate de peste an și zbaterea agenților economici pentru asigurarea salariilor pentru angajați merită să dedicăm o zi în care să ne bucurăm cu toții de creșterea activității economice a județului Maramureș. Activitatea economică la nivel individual este generată de stabilitatea cadrului legislativ care este asigurat de Parlament. Sunt convins că doar buna comunicare între mediul de afaceri și palierul politic parlamentar și guvernamental poate duce la creșterea constantă a performanței economice. Noi, autoritățile locale putem acționa ca un liant puternic intre cele doua entități și îmi asum acest rol. Sugestiile societăților comerciale din Maramureș sunt transmise de către Consiliul Județean Maramureș și unitățile administrativ – teritoriale fiecărui parlamentar în parte. Propunerile care se fac în prezent pentru modificările Codului Fiscal sunt în gândite pentru a ușura munca agenților economici, pentru a lăsa activitățile acestora să se dezvolte la standardele pe care ni le dorim cu toții, astfel încât să avem cât mai mulți angajați și să readucem acasă forța de muncă exportată. Este ceea ce ne dorim, să îi aducem pe maramureșeni acasă, alături de familiile lor", a transmis Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș.

În finalul discursului său, șeful administrației județene i-a asigurat reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie dar și pe agenții economici prezenți de întreg sprijinul Consiliului Județean Maramureș. Președintele Gabriel Zetea le-a transmis tuturor mult succes în continuare și a felicitat firmele care au primit distincții în cadrul acestui eveniment.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.