Mărţişoare muzicale

26 Februarie 2021 57
În perioada 1 – 8 martie 2021, secția Școala Populară de Artă din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș organizează proiectul artistic ”Zilele Mărțișorului”.

Mărțișoarele reprezintă înregistrări realizate cu participarea profesorilor și elevilor Școlii Populare de Artă și vor fi oferite zilnic la ora 09:00 pe pagina de facebook a instituției, la adresa: https://www.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.
În perioada 1 – 7 martie, iubitorii de muzică se vor putea delecta cu două suite de orchestră interpretate de orchestra școlii, “Doina Maramureșului”; un moment muzical oferit de elevii clasei de instrumente de suflat; trei momente muzicale ale elevilor claselor de canto popular; un vals interpretat de elevii clasei de coregrafie; un moment muzical oferit de elevii clasei de canto muzică ușoară. Iar în data de 8 martie, marea surpriză a organizatorilor va fi un mărțișor muzical oferit de trupa COMPACT.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.