Județul Maramureș va fi promovat în cadrul celei de-a 45-a ediții a Târgului de Turism al României

17 Februarie 2022 338
În perioada 24-27 februarie, industria turismului își dă întâlnire în cadrul ediției de primăvară a Târgului de Turism al României 2022. Timp de patru zile, Pavilionul B2 al Romexpo va deveni nucleul turismului autohton, reunind expozanți și vizitatori deopotrivă, caracterizați de același interes comun pentru generosul patrimoniu turistic al României.

Consiliul Județean Maramureș va onora și de această dată invitația la eveniment, participarea la târgurile de turism constituind unul dintre principalele instrumente de promovare a atracțiilor turistice din județ. La invitația Consiliului Județean Maramureș, în promovarea județului își vor reuni forțele Ansamblul Folcloric Național “Transilvania”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Liviu Borlan” Maramureș, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, meșteri populari îndrăgiți, dar și alți profesioniști din industria turismului.

romexpo
Prin această participare, Consiliul Județean Maramureș își propune să convingă vizitatorii târgului că județul nostru este o destinație complexă, potrivită atât pentru iubitorii de cultură tradițională, cât și pentru cei care caută experiențe turistice inedite. Având în vedere aprecierea de care standul Maramureșului s-a bucurat în cadrul edițiilor anterioare, așteptările sunt ca și de aceasta data, spațiul expozițional dedicat județului nostru să se regăsească în topul preferințelor vizitatorilor.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.