Judeţul Maramureş promovat în cadrul primei ediţii virtuale a Târgului de Turism al României

18 Februarie 2021 25
Târgul de Turism al României, un eveniment care se organiza bianual la București, în cadrul Romexpo, se desfășoară de această dată online, în perioada 18-21 februarie 2021.

Păstrând tradiția anilor anteriori, Consiliul Județean Maramureș a răspuns afirmativ invitației de promovare a patrimoniului turistic al județului și a pregătit un stand online, unde vizitatorii pot găsi o gamă variată de informații referitoare la atracțiile turistice din Maramureș. Din portofoliul pregătit nu vor lipsi rutele cultural-turistice, obiectivele emblematice, instituțiile de cultură, dar și promotorii artei populare din județul Maramureș, informații înglobate sub o formă atractivă, pe noul website www.visitmaramures.ro.
Deși nu vor putea fi întâmpinați în mod tradițional, cu bucate alese și momente artistice de mare valoare, cei care vor alege să treacă pragul virtual al porții spre tradiție se vor bucura și de această dată, de ospitalitatea și deschiderea specifică maramureșenilor. În decursul celor patru zile de târg, reprezentanții Consiliului Județean Maramureș vor sta la dispoziția participanților, fiind pregătiți să îi sprijine cu orice informație solicitată. Spațiul expozițional dedicat județului Maramureș poate fi vizitat la adresa https://virtual.targuldeturism.ro/.../roma.../659/booth/6821.

“Inițiativa participării la acest târg virtual este pe cât de provocatoare, pe atât de necesară, cu atât mai mult cu cât datele arată că turiștii aleg să se documenteze preponderent online cu privire la destinațiile de vacanță. Cred cu tărie că Maramureșul are toate datele pentru a deveni una dintre principalele destinații turistice ale României, iar administrația județeană va prioritiza acest demers, sub actualul mandat.”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.