Exponatele săptămânii

Începând cu luna martie a anului 2021, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș dă startul unui nou proiect muzeal, adaptat erei digitalizării.

Este vorba despre un proiect care se desfășoară săptămânal în mediul online și este intitulat „Exponatele săptămânii”. Acestea se regăsesc în fiecare zi de luni pe pagina de facebook a muzeului, la adresa: https://www.facebook.com/maramures.muzeu.
Astfel, rând pe rând, exponatele din colecția proprie a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș sunt prezentate publicului internaut.

Prezentarea cuprinde atât fotografiile unui exponat din colecția secției de istorie și a unui exponat din colecția secției de arheologie, precum și date referitoare la locurile descoperirilor și a valorii istorice, respectiv arheologice.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.