Dragobetele. Dragostea dintre academicianul Alexandru Surdu și Maramureș

23 Februarie 2021 40
Miercuri, 24 februarie 2021, ora 15:00, Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Asociația ”Bogdan Dragoș” a Urmașilor Nobilimii Maramureșene, proiectul medalion ”Dragobetele. Dragostea dintre academicianul Alexandru Surdu și Maramureș”.
Evenimentul cultural se va desfășura în sala de conferințe a bibliotecii și include o expoziție de carte ”In memoriam academician Alexandru Surdu”, o expoziție de fotografii, precum și o proiecție video a unor imagini reprezentative din viața academicianului Alexandru Surdu, cetățean de onoare al județului Maramureș.

Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Iar accesul în sala de conferințe a Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare se va permite pentru maxim 30 de persoane, respectând astfel normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.