Vizita oficială a reprezentanților Ambasadei Ucrainei în România - însărcinatul cu afaceri, Paun Rohovei, și secretarii Amabsadei Ucrainei, Pavlo Nekrasov și Petro Stoian

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, împreună cu prefectul Vlad Duruș și subprefectul Enikö-Erzsébet Krizsanovszk, au primit astăzi vizita oficială a reprezentanților Ambasadei Ucrainei în România - însărcinatul cu afaceri, Paun Rohovei, și secretarii Amabsadei Ucrainei, Pavlo Nekrasov și Petro Stoian.

Consolidarea unei bune colaborări între România și Ucraina va avea un impact benefic asupra relațiilor economice, în dezvoltarea învățământului ucrainean în România, în dezvoltarea de proiecte culturale, precum și în protejarea minorităților ucrainene din România.
Unul dintre obiectivele principale pentru dezvoltarea Maramureșului îl reprezintă realizarea podului peste Tisa. Acest proiect transfrontalier va facilita trecerea graniței, va aduce beneficii enorme în domeniul logisticii și implicit a comerțului.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: ”Mă bucur să văd că avem deschidere din partea Ucrainei și că își doresc să consolidăm o relație de colaborare cât mai eficientă.

Cultura și tradiția, economia, învățământul, precum și relațiile interumane sunt principalele domenii pe care le vom îmbunătăți, construind proiecte durabile și de dezvoltare atât pentru județul Maramureș, cât și pentru Ucraina.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.