TTR - ediția de primăvară 2019. Ministrul Turismului a închinat un pahar de palincă la standul Maramureșului

Județul Maramureș este prezent la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, acolo unde toți participanții promovează frumusețea locurilor, datinile și obiceiurile ancestrale. O echipă complexă a Consiliului Județean Maramureș formată din consilieri ai Serviciului Relații Publice, dar și reprezentanți ai instituțiilor din subordine și ai Centrelor de Informare Turistică din județ se află, în aceste zile, la Romexpo, București, pentru a vorbi și a arăta tot ce are Maramureș mai special și mai atractiv pentru turiști.
După deschiderea oficială a evenimentului care i-a avut ca invitați de onoare și vorbitori pe viceprim-ministrul Viorel Ștefan, ministrul Turismului, Bogdan Trif, Mohammad Murad, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Sorin Dencescu, prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Nicu Rădulescu, președintele Organizației Patronale a Turismului Balnear din România, Rodica Verbeniuc, directorul general al Agenției de Investiții din Republica Moldova și Mihai Dărăban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, oficialitățile au trecut pe la standurile județelor expozante. La standul Maramureșului, unul dintre primii vizitatori a fost ministrul Turismului, Bogdan Trif, care i-a avut alături pe secretarii de stat Bogdan Tomoiagă și Cristina Tărteață.

Animația și buna-dispoziție au făcut casă bună la standul pregătit de reprezentanții județului Maramureș, iar dansul și veselia au fost întreținute la mare artă de reprezentanții Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”. Maramureșul a fost ”vedetă” încă de la primele ore ale dimineții, imagini de la standul pregătit de reprezentanții județului fiind difuzate pe posturile centrale de televiziune. Un moment special a fost și dansul comun susținut de ansamblurile folclorice din Maramureș și Bistrița-Năsăud, unde muzica a fost asigurată de artistul maramureșean Florin Gherman, iar vizitatorii au aplaudat momentul la scenă deschisă. Nenumărate pliante și materiale de promovare ale județului au fost împărțite încă din prima zi, iar costumele populare îmbrăcate de toți reprezentanții Maramureșului au făcut senzație în cadrul TTR – ediția de primăvară 2019.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.