Tinerii din Maramureș care participă la Concursul internațional online "Dance virus-2021", pot fi votați până pe 9 mai

06 Mai 2021 131
Districtul Panevėžys din Lituania, regiune înfrățită cu Județul Maramureș, organizează prin Centrul Cultural Ramygala, Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2021”, aflat la a doua ediție.

Consiliul Județean Maramureș s-a alăturat demersului cultural al partenerilor din Lituania, de a promova arta fără frontiere în rândul tinerilor, cu scopul de a contribui la atenuarea problemelor de adaptare socială cauzate de pandemia COVID-19.
Inițiativa prin care tinerii artiști sunt invitați să-și exprime talentul și creativitatea prin limbajul dansului, s-a bucurat de succes în județul nostru și în acest an. Astfel, la concursul internațional Dance virus 2021 participă 7 tineri maramureșeni, reprezentanți ai Ansamblului Folcloric Național Transilvania și ai Comunei Recea:

  • Agoșton Andreea Alexandra
  • Ardelean Andreea Laura
  • Balaj Andrei
  • Duli-Babici
  • Teodor Alexandru
  • Groșan Cristina Mihaela
  • Mihalca Liviu
  • Rusu Maria

Tinerii artiști s-au înscris în competiția Dance Virus 2021 cu dansuri originale pe tema muzicală indicată de organizatori, regula fiind de a purta mască facială. De asemenea, fiecare participant a transmis pentru concurs o fotografie care surprinde un moment al dansului.

Videoclipurile cu dansurile incluse în concurs și fotografiile participanților sunt postate pe pagina de Facebook “Ramygalos kultūra”: https://ro-ro.facebook.com/ramygalos.kultura.

Fotografia care va obține cel mai mare număr de LIKE-uri va fi desemnată drept câștigătoare a premiului de audiență. Toți câștigătorii vor fi recompensați cu premii și diplome, iar câștigătorii primelor 3 locuri și cel al premiului pentru audiență vor fi recompensați cu premii speciale acordate de Municipalitatea Districtului Panevėžys.

Fotografiile preferate pot fi votate până pe 9 mai, în cadrul postării: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1140341659813924&id=100015143014416, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 10 mai 2021.

Mult succes tinerilor artiști maramureșeni!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.