SONDAJ. Votează la alegerea simbolului de intrare în județ

Nouă lucrări au avut de jurizat membrii comisiei de evaluare, ca urmare a desfăşurării concursului de idei privind simbolul de intrare în judeţul Maramureş. În concurs s-au înscris şapte participanţi, doi dintre ei venind cu două lucrări. Din comisie fac parte arhitecţi, artişti plastici, etnologi şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Maramureş.
Concursul de idei îşi propune alegerea unui element-simbol, reprezentativ pentru judeţul Maramureş, care să fie amplasat pe drumurile de intrare în judeţ.

În conformitate cu Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 75 din 28 mai 2014, cele mai bune lucrări vor fi premiate astfel: premiul I – 3.500 lei, premiul II – 2.000 lei şi premiul III – 1.500 lei. De asemenea, pe site-ul Consiliului Judeţean Maramureş vor fi postate lucrările, în aşa fel încât cititorii să poată vota cui se va acorda premiul publicului, în valoare de 2.000 lei.

Schiţele lucrărilor se vor afişa şi la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare, pentru a putea fi vizionate, urmând ca și aici să se instituie un sistem de vot.

Doar în momentul stabilirii lucrării câştigătoare şi a celor premiate se vor deschide plicurile cu numele autorilor acestora.

Votul este deschis până în 8 septembrie, urmând ca în 11 septembrie 2014 să se anunţe câştigătorul. Ulterior, vor fi întocmite documentaţiile pentru achiziţionarea serviciilor de proiectare şi realizare a lucrării.

Biroul de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.