Secretarul de stat Carmen Moraru, în vizită de monitorizare la Sârbi

30 Noiembrie 2020 113
După întâlnirea care a avut loc la Consiliul Județean Maramureș, secretarul de stat Carmen Moraru, din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, și Claudia Breban, directorul executiv al Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte, s-au deplasat în localitatea Sârbi - Fărcașa, pentru a efectua o vizită de monitorizare a proiectului privind Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor (SMID).
Reprezentanții județului Maramureș au prezentat stadiul contractului, urmând ca lucrările care mai sunt de executat să fie scoase la licitație deschisă. Se încearcă operaționalizarea parțială a proiectului prin punerea în funcțiune a obiectivelor finalizate.

Secretarul de stat a dat asigurări că va urmări îndeaproape desfășurarea și implementarea următoarelor faze ale proiectului SMID, astfel încât această problemă a județului Maramureș să fie rezolvată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.