Participare la Simpozionul online dedicat Managementului deșeurilor și reciclării, organizat de Camera de Comerț Româno-Germană (AHK Romania)

26 Iulie 2021 89
Pentru a veni în sprijinul autorităților locale din România, Camera de Comerț Româno-Germană (AHK Romania) a organizat în data de 14 iulie 2021 un Simpozion dedicat Managementului deșeurilor și reciclării, precedat în data de 13 iulie 2021 de întâlniri directe cu companii germane care activează în domeniu. Reprezentanți ai Consiliului Județean Maramureș au participat la 3 astfel de întâlniri directe cu o companie ce activează în domeniul reciclării și managementul deșeurilor, care oferă containere pentru deșeuri cu sisteme de monitorizare a depozitării, și soluții pentru logistica deșeurilor, utile în special în cartierele de blocuri din orașe, unde depozitarea deșeurilor este anonimă. A doua companie cu care a avut loc o întâlnire directă produce echipamente pentru tratarea biomasei în vederea obținerii de energie electrică și termică și activează în domeniul producției de peleți și producției de biogaz din resturi alimentare. A treia companie care a participat la întâlniri directe este o companie de construcții și management al deșeurilor cu focus pe economia circulară, ce au derulat multe proiecte de mediu și de construire/închidere gropi de deșeuri, sisteme de management al deșeurilor și de decontaminare a siturilor și terenurilor contaminate.
Mai multe informații privind aceste companii germane pot fi solicitate pe mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.