Se deschide un nou punct de eliberare cărți de identitate în Comuna Groși (județul Maramureș)

23 Iunie 2022 34
Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Maramureș informează că începând cu data de 18 iulie 2022, se va deschide Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși (Maramureș) care va deservi cetățenii din comuna Groși, cu cele trei sate componente: Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos, fără alte localități arondate.
„Deschiderea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din comuna Groși reprezintă un nou pas în aducerea serviciilor noastre mai aproape de cetățean și eficientizarea activității în județul Maramureș”, a subliniat în acest context, directorul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Maramureș, Anișoara Mihali.

Cetățenii pot contacta serviciul la adresa: comuna Groși, sat Groși, strada Mihai Viteazu, nr. 50, jud. Maramureș (sediul Primăriei comunei Groși, județul Maramureș) sau prin telefon: 0262 258685 ori fax: 0262258804. Totodată, informăm cetățenii interesați că datorită lucrărilor de mentenanță care se impun a fi făcute în vederea deschiderii Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși, jud. Maramureș, cetățenii cu domiciliul pe raza comunei Groși, care au programare on-line făcută în vederea solicitării actului de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Baia Mare, vor putea depune cererile pentru eliberarea actului de identitate până la data de 07.07.2022.

Ulterior acestei date, începând cu data de 19.07.2022, cererile pentru eliberarea actului de identitate se vor depune numai la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși, jud. Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.