S-a predat amplasamentul către antreprenorul care va executa lucrările de stabilitate la depozitului ecologic de la Sârbi-Fărcașa

11 Iulie 2019 388
Marți, 10 iulie 2019, a avut loc predarea amplasamentului către antreprenorul care va executa lucrările de stabilitate și punere în siguranță a amplasamentului de la depozitului ecologic de la Sârbi-Fărcașa, din cadrul proiectului ”Fazare Proiect Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș”, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Maramureș, în calitate de beneficiar, ai supervizorului și ai proiectantului. Câștigătoarea licitației pentru aceste lucrări este firma S.C. CONTECH BARENGOTT S.R.L, valoarea contractului fiind de 12.004.067,56 lei (fără TVA), iar termenul de execuție a lucrărilor este de 180 de zile.
În conformitate cu propunerea tehnică și cu graficul de execuție, primele 10-15 zile din execuția contractului de lucrări sunt dedicate realizării organizării de șantier, care cuprinde inclusiv deplasarea pe șantier a utiliajelor grele necesare executării lucrărilor. Lucrările de stabilizare/punere în siguranța vor include: identificarea și curățarea rețelelor executate, identificarea și scoaterea din uz a segmentelor de infrastructură nefuncționale și captive în masivul de pământ, reabilitarea drumului de șantier (tehnologic) inclusiv stabilizarea alunecărilor care îl afectează, asigurarea stabilității versanților, respectiv stabilitatea locală și generală prin lucrări specifice.

Depozitul Ecologic Sârbi a făcut obiectul unei expertize tehnice din cauza alunecărilor de teren care au survenit în zonă. Începând cu 20 august 2018, contractul de lucrări privind construirea Depozitului Ecologic de la Sârbi a fost reziliat, impunându-se executarea unor lucrări de stabilitate și de punere în siguranță atât pentru investițiile realizate, cât și pentru cele ce urmează a se executa.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.