Principesa Marina Sturdza în vizită la Zamfir Ciceu, președintele Consiliului Judeţean Maramureş

26 Iulie 2012 943
În data de 25 iulie 2012 principesa Marina Sturdza a fost primită la sediul Consiliului Judeţean Maramureş de către preşedinte Zamfir Ciceu. Principesa Marina Sturdza a fost însoţită de domnul Ştefan Dărăbuş – preşedinte al HHC România, precum şi de doamnele Maria Gheorghiu, director şi Alina Seghyedi, director dezvoltare, reprezentând Asociaţia OVIDIU ROM. A fost prezent la întâlnire şi domnul Dumitru Dumuţa, secretarul judeţului Maramureş.
Principesa Marina Sturdza desfăşoară activităţi de binefacere în sprijinul copiilor şi a persoanelor aflate în dificultate, fiind preşedinte de onoare al HHC România. A fost implicată decisiv împreună cu fundaţia HHC România în reformarea sistemului de protecţie a copilului din Maramureş.

În cadrul discuţiilor purtate au fost abordate probleme vizând asigurarea condiţiilor pentru frecventarea grădiniţei de către toţi copiii, în special a celor din zone sau familii defavorizate, crearea unui sistem de îngrijire medicală paleativă, precum şi a realizării unor măsuri de pregătire a tinerilor ce urmează să părăsească sistemul de protecţie a copilului şi de integrare socială a acestora.

Apreciind eforturile şi contribuţia adusă de HHC România şi personal de principesa Marina Sturdza la reformarea sistemului de protecţie a copilului şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi educaţie în centrele de protecţie, domnul preşedinte Zamfir Ciceu a adresat mulţumiri în numele judeţului şi al său personal pentru implicarea acestora într-un domeniu deosebit, aflat în răspunderea consiliului judeţean şi a exprimat disponibilitatea conducerii judeţului pentru colaborarea viitoare şi realizarea în comun a altor proiecte.

Biroul de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.