”Primul ghiozdan” oferit de Consiliul Județean a ajuns la toate cele 74 de UAT-uri partenere din Maramureș

30 August 2018 611
În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean Maramureș, șeful administrației județene, Gabriel Zetea a prezentat aleșilor desfășurarea și implementarea programului ”Primul ghiozdan”, care se desfășoară, la nivelul județului, pentru al doilea an la rând. Dacă pentru anul școlar 2017 – 2018 au existat 69 de UAT-uri partenere din totalul de 76, unde administrațiile locale au participat cu o cofinanțare de 10%, pentru anul școlar 2018 – 2019, contractul de parteneriat între Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Școlar Județean și unitățile administrativ-teritoriale a fost încheiat cu 74 de primării, întreaga finanțare fiind suportată de la bugetul județului. ”Primul ghiozdan” va ajunge la toți copiii care, în toamna acestui an, vor începe clasa 0.
”Din partea Consiliului Județean au fost și consilieri județeni care au participat la înmânarea ghiozdanelor echipate cu cele necesare pentru școală tuturor reprezentanților administrațiilor locale. Știu că unul dintre cei mai activi consilieri a fost Liliana Moga, acesta fiind un proiect inițiat de dânsa și susținut, în anii trecuți, din resurse personale, dar la o cotă mai redusă”, a declarat președintele Gabriel Zetea.

Invitată să se adreseze colegilor consilieri județeni, Liliana Moga a precizat faptul că, pe parcursul a cinci zile, o comisie de la Consiliul Județean a ajuns în întreg județul, programul de livrare al ghiozdanelor fiind stabilit pe localități, dar și în funcție de numărul de fetițe sau de băieți care vor începe clasa O în toamna acestui an. ”Copiii se vor bucura în prima zi de școală de acest prim ghiozdan, iar bucuria mea este și mai mare știind că, un proiect personal a ajuns să fie, în prezent, un proiect implementat la nivel județean”, a conchis consilierul județean Liliana Moga.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.