Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, în vizită de lucru la fabrica Eaton din Bușag

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a efectuat, zilele trecute, o vizită de lucru la fabrica de confecții metalice Eaton din Tăuții Măgherăuș. De mai bine de șapte ani, compania americană Eaton a deschis în Bușag, la Tăuții Măgherăuș, porțile celei de-a doua fabrici din Maramures, specializată în producția tablourilor electrice. Prin această nouă investiție, Eaton Electro Producție a devenit cea mai mare companie producătoare din regiunea de nord-vest a țării, iar împreună cu unitatea din Sârbi (Fărcașa), totalul salariaților a depășit 2000 de angajați. Compania americană are o prezență de aproape 20 de ani în Maramureș, unitățile de la Bușag și Sârbi fiind concepute pentru fabricarea componentelor și tablourilor electrice de înaltă calitate pentru diverse echipamente destinate pieței europene.
”Îi mulțumesc directorului Simo Daniel pentru invitație și mulțumesc, de asemenea, primarului Anton Ardelean și președintelui & CEO ATP Exodus Group, Mircea Cirț, pentru că și-au făcut timp în programul lor încărcat pentru a mă însoți în această vizită de lucru. Eaton este unul dintre principalii angajatori ai județului Maramureș prin cele două facilități industriale de la Sârbi, în Fărcașa și Bușag, în Tăuții Măgherăuș. La Bușag lucrează aproape 500 de maramureșeni și mă interesează în mod direct ca lucrurile să funcționeze bine. Am discutat cu directorul Daniel Simo despre planurile de viitor ale companiei și m-am bucurat să aud că există interes pentru dezvoltarea afacerilor Eaton în județul Maramureș. L-am asigurat de sprijinul administrativ al Consiliului Județean Maramureș, instituție care susține inițiativele de dezvoltare economică a județului și își dorește să fie cât mai aproape de investitori”, a declarat președintele Consiliului Maramureș, Gabriel Zetea, la finalul vizitei de la fabrica Eaton din Bușag.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.