Președintele CJ Maramureș a semnat certificatul de urbanism pentru autorizarea lucrărilor pe DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș

După trei săptămâni de la vizita în Maramureș efectuată de directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat certificatul de urbanism în vederea autorizării lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe drumul național DN 18B Baia Mare - Târgu Lăpuș.
Directorul CNAIR a fost însoțit de Cristian Andrei, director general adjunct al Direcției Generale Exploatare Infrastructură Rutieră, Mihail Bășulescu, director Direcția Dezvoltare Drumuri Naționale, poduri și variante ocolitoare și Radu Băruță, director general regional DRDP Cluj. Echipa venită de la CNAIR a evaluat lucrările efectuate și starea drumurilor naționale pe DN 18, DN 18B, DN 17C și DN 19 stabilind alături de șeful administrației județene, Gabriel Zetea, programul de lucrări pentru perioada următoare, în Maramureș. În cadrul acelei vizite, Narcis Neaga a declarat că, pe DN 18B, zona Baia Mare – Târgu Lăpuș, lucrările vor fi începute în regie proprie, în luna august 2018.

Președintele Consiliului Județean Maramureș a arătat că procedura utilizată de către CNAIR pentru lucrări este reciclare in situ cu acoperire mixture asfaltică. ”Directorul CNAIR Narcis Neaga s-a ținut de cuvânt și, în urma întâlnirii de lucru pe care am avut-o cu exact trei săptămâni în urmă, la sediul Consiliului Județean Maramureș, a mobilizat exemplar toate energiile companiei, astfel încât să putem vorbi, în luna august 2018, despre demararea lucrărilor pe toată lungimea DN 18B. Săptămâna viitoare utilajele vor fi aduse în Maramureș, iar termenul de execuție al lucrărilor este de aproximativ două luni și jumătate, fiind luate în calcul și condițiile atmosferice”, a arătat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.