Preşedintele CJ a verificat stadiul lucrărilor la DJ 109U Botiza - Băiuţ

11 August 2015 1542
Prezent în localitatea Botiza, pentru a participa la hramul Mănăstirii din localitate, preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu a verificat stadiul lucrărilor desfăşurate pe DJ 109U pe sectorul de drum Botiza – Băiuţ. Lucrările constând în asfaltare şi turnare de covor asfaltic s-au desfăşurat pe o lungime de aproximativ 1200 metri. Finanţarea acestora a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 116/08.07.2015 pentru aprobarea programului de execuţie a covoarelor asfaltice şi a îmbrăcăminţilor bituminoase pe reţeaua drumurilor judeţene în trimestrul III 2015. În această hotărâre mai sunt cuprinse lucrări similare şi pe tronsoanele Finteuş – Arieşul de Câmp (1,9 km), Şomcuta Mare – Ciolt (1 km), lucrări executate, iar în localităţile Budeşti (1 km) şi Someş Uileac (600 m) lucrările sunt în curs de execuţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.