O săptămână dedicată "Europei pentru cetăţeni" şi monitorizării proiectului pl@NETour

16 Februarie 2015 1004
Un seminar care se doreşte a fi un pas spre acordarea posibilităţii tuturor cetăţenilor europeni de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune a fost făcut – săptămâna trecută – prin activitatea Biroului Relaţii Externe din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş. Este vorba despre prezentarea programului „Europa pentru cetăţeni”, care a avut loc în 9 februarie 2015.
Secretariatul Tehnic Comun al Programului de colaborare transfrontaliera HUSKROUA a vizitat marţi 10 februarie Complexul Astronomic Baia Mare în vederea monitorizării proiectului pl@NETour şi a prezentării noului echipament. Proiectul are ca obiectiv general dezvoltarea potențialului turistic în regiunea transfrontalieră Maramureș și Transcarpathia. Raportul pentru solicitarea tranşei a doua la acest proiectul s-a finalizat și s-a transmis către MDRAP miercuri 11 februarie.

La finele săptămânii s-a demarat raportarea finală pe proiectele Smart Europe şi R4GG (Regions for Green Growth) şi s-au pregătit propunerile de proiectul ce va fi depus în cadrul programului Europa pentru cetăţeni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.