Nereguli constatate la lucrările executate pe drumurile județene de pe Valea Izei

Oamenii din localitatea Strâmtura au solicitat prezența președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, în localitatea lor. Aceștia susțin că, în zilele cu ploi torențiale, podul de pe Valea Boia nu face față debitului de apă și le inunda gospodăriile. Având în vedere că în zonă se execută lucrări de reabilitare a Drumului Județean 186, oamenii au cerut ca Podul Boii să fie consolidat.
Ionel Bogdan împreună cu primarul comunei Strâmtura, Ioan Pasere, au făcut o vizită în teren. ”Este vorba despre o problemă legată de infrastructură. Am cerut executantului lucrării, Autotehnorom SRL, să găsească soluții rapide pentru acest pod, să fie dimensionat corect și să realizeze lucrări de calitate”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș.

Ionel Bogdan a continuat vizita de lucru pe Valea Izei, în localitatea Bogdan Vodă. Și aici au fost identificate probleme la lucrările de infrastructură. ”Am discutat despre acestea cu primarul Anuța Bizău și cu localnicii. Lucrările la drum au fost suprapuse peste cele de apă și canalizare, rigolele nu sunt finalizate, vine iarna și drumul devine un pericol pentru șoferi și localnici. Am solicitat de urgență executantului să pună în siguranță drumul, să îl semnalizeze corespunzător pentru ca viața oamenilor să nu fie pusă în pericol pe acest tronson de drum”, a punctat Ionel Bogdan.

Președintele Consiliului Județean a subliniat că nu acceptă ca lucrările la drumurile județene executate în Maramureș să se facă de mântuială. Astfel de controale privind calitatea lucrărilor precum și respectarea termenelor asumate prin contractele de execuție vor fi efectuate în permanență.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.