MODIFICĂRI ÎN PROGRAMUL CEREMONIEI DE CONSTITUIRE A CONSILIULUI JUDEȚEAN ȘI ÎNVESTIREA NOULUI PREȘEDINTE

24 Octombrie 2020 161
Programul ședinței privind ceremonia de constituire a Consiliului Județean Maramureș și depunerea jurământului de președintele validat, Ionel Ovidiu Bogdan, va suferi modificări din cauza creșterii alarmante a cazurilor de persoane infectate și a ultimelor date privind răspândirea noului coronavirus în unele localități din Maramureș, inclusiv carantinarea localității Petrova.
Astfel, ședința privind ceremonia de constituire și depunerea jurământului consilierilor județeni validați de către Tribunalul Maramureș și depunerea jurământului de către președintele ales se va desfășura în două etape, de la ora 17:00, respectiv ora 18:00, cu o pauză între intervalele orare menționate, pentru luarea măsurilor de limitare a răspândirii noului coronavirus.

La ședință vor participa aleșii și demnitarii, un număr strict limitat din aparatul propriu al Consiliului Județean Maramureș și Prefecturii, fără accesul presei sau a publicului.

Întregul eveniment va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Maramureș, la adresa https://www.facebook.com/judetul.maramures.

De la ora 19:00, în holul Palatului Administrativ, se va desfășura o conferință de presă la care vor participa: Premierul României, domnul Ludovic Orban, Ministrul Fondurilor Europene, domnul Ioan Boloș și Președintele Consiliului Județean Maramureș, domnul Ionel Ovidiu Bogdan.

La aceste eveniment presa va avea acces în număr limitat și cu măsuri stricte de distanțare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Vă mulțumim pentru cooperare.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.