Maramureșul, promovat în cadrul Open Days 2021 - Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor

19 Mai 2021 68
Județul Maramureș se află printre cele 36 de regiuni și orașe europene care au fost promovate în cadrul evenimentului online Open Days 2021 - Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor, organizat cu prilejul Zilei Europei 2021. Manifestări de tip Ziua porților deschise la instituțiile europene au loc în fiecare an de Ziua Europei, în data de 9 mai, când celebrăm ”Declarația Schuman” care marchează începutul construcției Uniunii Europene, așa cum o cunoaștem în prezent.
Evenimentul Open Days 2021 - Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor (CoR) a fost dedicat promovării regiunilor europene și sensibilizării cetățenilor europeni cu privire la proiectul comunitar, iar regiunile europene au fost invitate să transmită fotografii care să reflecte valorile și specificitatea locurilor.

O fotografie reprezentativă a satului maramureșean a fost selectată și inclusă în Albumul cu cele mai frumoase fotografii ale regiunilor și orașelor europene, publicat pe website-ul CoR Ziua Europei 2021: https://cor.europa.eu/en/events/Pages/europe-day-2021-regions-and-cities.aspx.

De asemenea, albumul cu fotografii care ilustrează atractivitatea și diversitatea regiunilor europene poate fi admirat și în galeria Flickr a Comitetului European al Regiunilor: https://www.flickr.com/photos/cor-photos/albums/72157719144884700.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.