Județul Maramureș se alătură campaniei naționale "Avem același sânge", organizată de Digi24

20 Noiembrie 2023 54
La invitația televiziunii de știri Digi24, Consiliul Județean Maramureș s-a alăturat campaniei de donare “Avem același sânge”, cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților, organizat în colaborare cu instituții publice și centrele de transfuzie din țară.

AFIS CAMPANIE DONARE
Acțiunea de donare va avea loc în județul Maramureș în data de 24 noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00-15:00, în sala de ședințe Millennium I din Baia Mare, str. Vasile Lucaciu, nr. 2.
”Îi invităm pe toți cei care doresc și pot să doneze sânge, să se alăture acestei campanii nobile și să devină adevărați eroi pentru pacienții care au nevoie de o transfuzie pentru a se însănătoși sau chiar pentru a supraviețui”, este mesajul președintelui administrației județene, Ionel Bogdan.

Alături de comunitatea din Maramureș va fi și jurnalistul Digi24 Carla Tănasie care va transmite în direct evenimentul de donare.

Acțiunea de donare, organizată în Maramureș, este posibilă cu ajutorul personalului medical de la Centrul de Transfuzie Baia Mare și cu sprijinul partenerilor din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Primăriei Baia Mare, Instituției Prefectului – Județul Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.