Ionel Bogdan: Parteneriat între CJ Maramureș și Spitalul Județean pentru realizarea unui spital modular, finanțat din fonduri europene

26 Februarie 2021 84
În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Județean a fost aprobată Hotărârea care prevede crearea și dotarea unui spital modular în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”. Proiectul va fi implementat prin consolidarea unui parteneriat între Consiliul Județean și Spitalul Județean și va fi finanțat prin fonduri europene.
Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș, a precizat: ”Este vorba de o finanțare europeană prin care vom crea 24 de paturi ATI și toate dotările aferente acestora la standardele necesare.

Spitalul modular va fi construit în zona UPU și este, la momentul actual, un spital extrem de necesar și care va avea o durabilitate de peste 10 ani de zile. Chiar dacă vom depăși momentul pandemiei, nu înseamnă că spitalul modular nu va fi folosit mai departe, ci el va fi folosit pentru zona de Primiri Urgențe și sunt convins că împreună cu specialiștii din Spitalul Județean va fi utilizat la capacitate maximă.

Am găsit toate soluțiile pentru a putea depune acest proiect, pentru că trebuia să îi dăm o utilizare și post-pandemie, iar săptămâna viitoare îl vom depune și îl vom implementa cu celeritate.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.