Ionel Bogdan: Lucrările de reabilitare pe Drumul Nordului sunt aproape de finalizare

Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a făcut astăzi o vizită împreună cu Marcel Boloș, director ADR Nord-Vest, pe Drumul Nordului, loturile I și II, pentru a verifica stadiul lucrărilor. Acest proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 72 de kilometri de drum județean.

Lucrările de reabilitare și modernizare pe Drumul Nordului vor fi terminate până la finalul lunii noiembrie 2021, cu excepția a 3,9 kilometri de drum județean, la Remetea Chioarului, unde în prezent se lucrează la canalizare. Lucrările de canalizare vor fi finalizate până la finalul acestei luni, după care se vor continua lucrările de reabilitare a drumului.
Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: “Îmi cer scuze locuitorilor care au avut de suferit în această perioadă din cauza lucrărilor de reabilitare, dar îi asigur că în această iarnă vor circula în cele mai bune condiții și le mulțumesc încă o dată pentru răbdare.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.