Ionel Bogdan: Am desemnat membrii Consiliului de Administrație al SC Parcuri Industriale SA - profesioniști care vor gestiona cu succes acest proiect

08 Martie 2021 176
Consiliul Județean Maramureș a demarat procedura de înființare a parcurilor industriale, iar Consiliul de Administrație al SC Parcuri Industriale SA, societate care se va ocupa direct de implementarea acestui proiect în județul Maramureș, a fost desemnat de către președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan.
Membrii Consiliului de Administrație al societății Parcuri Industriale SA sunt:
  1. Ciprian Borșan – președintele și fondatorul Maramureș Business Club. Cu o experiență de peste 10 ani în organizații non-profit dedicate consolidării mediului antreprenorial, Ciprian Borșan este membru activ al Romanian Business Leaders, organizație reprezentativă a comunității de business din România.
  2. Daniela Stamatoiu – este membru în Consiliul Director al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș. Are peste 20 de ani de experiență în domeniul contabil, audit financiar și consultanță fiscală.
  3. Dan Parascineti - director de operațiuni Vertical Integration UACE (Universal Alloy Corporation Europe SRL), cu o vastă experiență, de peste 12 ani, în domeniul industrial aerospațial, dezvoltare industrială, integrare domenii noi de activitate în unitatea de business și transfer de activitate.
  4. Sorin Potânc – de peste 6 ani este Manager General la Aramis Invest SRL. Cu o experiență profesională de peste 40 de ani, a ocupat de două ori funcția de Secretar de Stat și a coordonat activități importante pentru companii de renume precum Petrom, Rompetrol și E-On.
  5. Dumitrița Lazăr – din partea Consiliului Județean Maramureș, are o experiență de peste 17 ani în domeniul juridic, practician în insolvență, iar în prezent este consilier în cabinetul președintelui CJ Maramureș.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a declarat: ”Consiliul de Administrație al societății Parcuri Industriale SA este format din profesioniști, oameni competenți, care vor munci pentru atragerea de investitori și pentru dezvoltarea acestui proiect esențial pentru dezvoltarea județului Maramureș. Am mare încredere în persoanele pe care le-am desemnat pentru coordonarea acestui proiect și sunt sigur că vor face tot posibilul ca în următorii ani să putem discuta despre parcurile industriale existente în Maramureș.

Consider că realizarea de parcuri industriale în Maramureș este unul dintre obiectivele principale ale Consiliului Județean Maramureș, pentru că doar prin atragerea de investitori la noi în județ, vom ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri și a economiei pe plan local, prin crearea de noi locuri de muncă. Ne dorim ca prin implementarea acestui proiect să creștem calitatea vieții pentru toți maramureșenii, la ei acasă.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.