Ionel Bogdan: 108 milioane de lei pentru dotarea unităților de învățământ din județul Maramureș asigurați prin PNRR

Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a semnat ieri contractul de finanțare a proiectului privind dotarea atât a școlilor speciale din județ, cât și a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, care se află în subordinea Consiliului Județean Maramureș.
Astfel, unitățile care vor avea dotări noi sunt: Centrul Școlar de Educație Incluzivă Baia Mare, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Sighetu Marmației, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Târgu Lăpuș, Școala Gimnazială Specială Baia Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistentă Educațională Maramureș, Clubul Copiilor Sighetu Marmației, Clubul Sportiv Școlar Baia Sprie, Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare, Palatul Copiilor Baia Mare.

Acest proiect este în valoare de 8 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

”Continuăm investițiile în domeniul educației, pentru a oferi copiilor maramureșeni o infrastructură adecvată și condiții de studiu cât mai bune”, a fost mesajul președintelui Ionel Bogdan.

De asemenea, alte 44 de comune și 10 orașe din județ au finanțarea asigurată prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ pe care le au în subordine. Toate aceste proiecte au o valoare de peste 108 milioane lei, bani care vor fi investiți în dezvoltarea infrastructurii unităților școlare din Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.