Elevi și profesori din șase colegii naționale din Baia Mare și Sighetu Marmației au organizat webinarul cu tema "Ziua Națională în scenariul 3"

01 Decembrie 2020 51
Elevii și profesorii unităților școlare din județul Maramureș au avut inițiativa de a organiza un webinar cu tema ”Ziua Națională în scenariul 3”. În cadrul proiectului, reprezentanți ai șase colegii naționale, respectiv ”Mihai Eminescu”, ”Gheorghe Șincai”, ”Vasile Lucaciu”, Colegiul de Arte, din Baia Mare, ”Dragoș Vodă” și Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației au dezbătut în mediul on-line trei teme importante. A fost făcută o prezentare în format G a unui număr de maximum 12 slide-uri cu istoricul liceului; prezentarea unui element de istorie locală, respectiv a portului și tradițiilor locului; fiind realizat și prezentat și un afiș în format A3 cu privire la sărbătorirea Zilei Naționale în condiții de pandemie.
”Apreciabilă ideea dialogului între colegiile din Maramureș, acum când comunicarea s-a mutat în mediul on-line, când încercăm cu toții să ne adaptăm unor condiții total diferite. Subiectele abordate la acest webinar sunt importante având în vedere că aflăm informații despre istoricului unităților de învățământ implicate, despre istoria locală, a portului și a tradițiilor. Au fost atinse elementele importante în procesul educativ: cunoașterea, creativitatea, comunicarea”, a subliniat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Acțiunea este cu atât mai importantă cu cât a fost organizată azi, 1 Decembrie, fiind atins idealul de unitate al tuturor românilor. Ionel Bogdan a ținut să felicite conducerea colegiilor participante, Inspectoratul Școlar Județean și elevii care s-au implicat în reușita acestui webinar.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.