DREPT LA REPLICĂ. La Bogdan Vodă, s-a respectat proiectul tehnic la racordul conductei de evacuare

29 August 2016 939
În materialul „Circuitul închis al bisericilor de lemn. Toalete nefuncţionale în centre de informare turistică” publicat în numărul de luni 29 august a cotidianului „Glasul Maramureşului”, s-au făcut câteva afirmaţii inexacte cu privire la proiectul derulat de Consiliul Judeţean Maramureş – Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord.
În speţă se preciza că, la Centrul de Informare Turistică din Bogdan Vodă există o problemă legată de racordarea conductei de evacuare la fosa septică, susţinându-se că firma constructoare nu a amenajat o fosă septică proprie centrului. Prin urmare, se impun câteva clarificări asupra acestui subiect.

Precizăm că, în realizarea racordului conductei de evacuare la Centrul de Informare Turistică din Bogdan Vodă, constructorul a respectat întocmai proiectul tehnic. Racordul conductei s-a făcut la un cămin aflat pe un teren proprietate publică, la acest cămin fiind racordate câteva din locuinţele din blocul din comună. Potrivit declaraţiei constructorului şi a comisiei de recepţie, în momentul efectuării recepţiei, soluţia era funcţională. Ulterior, conducta de scurgere a centrului a fost scoasă din acest cămin, de către locatarii nemulţumiţi de efectuarea acestui racord.

Împreună cu conducerea Primăriei Bogdan Vodă s-a stabilit că va urma o întâlnire cu locatarii respectivi, pentru a stabili felul în care se va remedia această disfuncţionalitate.

În materialul publicat în „Glasul Maramureşului” se precizează, de asemenea, că există nemulţumiri privind pregătirea şi cunoştinţele persoanei angajate în Centrul de Informare Turistică din Botiza.

Precizăm că se doreşte introducerea unor condiţii în fişele de post pentru angajaţii care vor lucra în aceste Centre de Informare Turistică, în aşa fel încât turiştii să poată beneficia de explicaţii şi prezentare corespunzătoare.

Manager proiect,
Claudia Maria Breban
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.