Delegație germană, prezentă în Maramureș pentru consolidarea unei colaborări la nivel regional

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut anul acesta o vizită de lucru în landul Saschen-Anhalt, Germania, în cadrul căreia s-a realizat un schimb de experiență și inițiative valoroase. Ca urmare a acestei vizite, zilele acestea se află în Maramureș o delegație germană din partea landului Saschen-Anhalt, din care fac parte: Ulrich Thomas, Lars Jörn Zimmer, Dietmar Krause, Andreas Schumann, René Barthel, Tobias Schmidt.
În cadrul întâlnirii pe care a avut-o azi președintele administrației județene, Ionel Bogdan, cu delegația germană, discuțiile s-au axat pe dezvoltarea unei colaborări active și solide între județul Maramureș și landul Saschen-Anhalt, prin realizarea de parteneriate în domenii cheie, ce vor sta la baza dezvoltării cooperării din cele două ținuturi: județul Maramureș și landul Saschen-Anhalt.

Delegația germană a avut ieri o întâlnire de lucru și cu Gabriel Ștețco, administratorul public al județului Maramureș, care a prezentat reprezentanților landului Saschen-Anhalt proiectele derulate de Consiliul Județean Maramureș pentru a crea un climat atractiv pentru mediul investițional în județ.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.