Continuitate în calitate ISO 9001:2015, la Consiliul Judeţean Maramureş

04 August 2022 35
Consiliul Județean Maramureș a obținut recent prelungirea Certificatului de calitate ISO 9001:2015 din partea LL-C (certification) Czech Republic, până în 31 iulie 2025.

În urma activităților desfășurate de auditor s-a confirmat că Sistemul de Management al Calității din Consiliului Județean Maramureș este conform cu cerințele standardului ISO 9001:2015 în domeniul servicii de administrație publică generală.
Criteriile de audit au fost cerințele standardului și ale proceselor stabilite, precum și documentația sistemului de management al organizației. Scopul auditului a fost acela de a confirma conformitatea sistemului de management al clientului cu criteriile de audit pentru a determina capacitatea sistemului de management de a se asigura că organizația îndeplinește cerințele legale și alte cerințe relevante. În plus, obiectivul a fost acela de a determina dacă eficacitatea sistemului de gestionare face posibilă atingerea obiectivelor stabilite și identificarea domeniilor de îmbunătățire potențială.

Rezultatul auditului a fost stabilit in urma unei verificări la sediul organizației, interviuri cu managementul și angajații, metoda observării, examinarea documentelor si efectuarea de înregistrări prin metoda eșantionării. A fost verificat nivelul de implementare al proceselor, manualul calității, proceduri de sistem si operaționale, registrul riscurilor, autorizații, politica și obiective, cereri și soluționări cetățeni, dosare achiziții, dosare de personal, contracte furnizori, comenzi de aprovizionare și recepții, întreținere echipamente IT&C, legislație.

Consiliul Județean Maramureș a obținut certificarea ISO 9001:2015 în anul 2019 prin proiectul „Mara Quality”, cod SIPOCA 73/cod SMIS 122738, cu finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.