Consiliul Județean Maramureș - reprezentat la prima ședință a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027

În perioada 5-6 decembrie 2022, a avut loc, la Cluj-Napoca, prima ședință a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.

Agenda evenimentului a cuprins teme de interes: aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Comitetului, prezentarea Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, calendarul lansărilor, stadiul evaluării pentru instrumentele financiare, stadiul de îndeplinire a condițiilor favorizante, stadiul de punere în aplicare a acțiunilor privind comunicarea și vizibilitatea, criteriile de eligibilitate și selecție prevăzute în cadrul programului.
Comitetul de Monitorizare al Programului Regional Nord-Vest 2021-2027 este o structură națională de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional și strategic în procesul de implementare al Programului Regional Nord-Vest 2021-2027.

În cadrul întâlnirii, s-a prezentat, de asemenea, metodologia de verificare, evaluare și selecție a proiectelor în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027. Acest document reprezintă metodologia propusă și criteriile de evaluare și selecție care urmează a fi utilizate de către Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 în vederea selectării proiectelor finanțate.

Consiliul Județean Maramureș a participat la întâlnire prin reprezentanții Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.