CJ Maramureș susține a IV-a ediție a concursului de înot "Moș Crăciun"

Luna decembrie a început prin convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Maramureș, plenul întrunindu-se vineri, 7 decembrie, cu începere de la ora 12.00, în Sala Bogdan Vodă a Palatului Administrativ din Baia Mare. Ședința a fost condusă de președintele Gabriel Zetea, care a propus 11 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, acestea fiind votate de aleșii județeni prezenți în sală.
Astfel, s-au aprobat modificări în „Lista obiectivelor de investiţii” şi în lista poziţiei „Alte cheltuieli de investiţii” pe anul 2018, precum și repartizarea sumelor din fondul constituit la dispoziţia Consiliului Judeţean pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, în ordinea cronologică a vechimii arieratelor, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțarea locală pe anul 2018. Șeful administrației județene, Gabriel Zetea a supus votului consilierilor aprobarea unor măsuri de susținere a sportului de performanță, dar și încheierea unui acord de cooperare, între Județul Maramureș, prin Consiliul Județean Maramureș și Asociația Club Sportiv „Academia de Înot Baia Mare”, în vederea realizării în comun a celei de-a IV-a ediții a concursului de înot „Moș Crăciun”.

Un alt proiect votat de plenul Consiliului Județean a constat în încheierea unui acord de cooperare Județul Maramureș și Clubul Copiilor Sighetu Marmaţiei, în vederea realizării în comun a proiectului „Cum e datina străbună” - Festival de datini şi obiceiuri de iarnă. Alte proiecte aprobate de consilierii județeni au vizat modificarea Planului de întreţinere şi reparaţii curente şi periodice pe reţeaua de drumuri judeţene în anul 2018, aprobarea contribuţiei Consiliului Judeţean Maramureş la diferite acţiuni finanţate din rezerva bugetară dar și aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului pe anul 2018.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.