Bazinul descoperit va fi redat băimărenilor în această vară

În cadrul discuțiilor purtate în calitate de consilier pe probleme de sport al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, cu reprezentanții Direcției Județene de Tineret și Sport Maramureș, ai Ministerului Tineretului și Sportului și ai Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană” din Baia Mare, am solicitat finalizarea cu celeritate a reabilitării bazinului descoperit care aparține Complexului. Banii necesari lucrărilor de reabilitare și modernizare au fost deja alocați, iar termenul de finalizare al lucrărilor, fixat de comun acord cu reprezentanții DJTS Maramureș, MTS și CSN „Lascăr Pană” este vara acestui an, pentru ca băimărenii să se poată bucura de această investiție atât de așteptată.
Bazinul descoperit aparține Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană”, subordonat direct al Ministerului Tineretului și Sportului, de unde au fost virați și banii necesari pentru lucrări, respectiv suma de 2.700.000 de lei. Redarea bazinului descoperit băimărenilor este o prioritate pentru administrația publică județeană, deoarece, pe raza muncipiului nu funcționează niciun bazin descoperit din anul 2012 iar ștrandul municipal și-a închis porțile în anul 2009, în condițiile în care municipiul Baia Mare are o școală de înot renumită la nivel internațional.
 
Am primit în mod expres de la Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, misiunea de a urmări ca termenele de finalizare să fie respectate iar normele de calitate să fie similare cu cele europene, pentru că „băimărenii merită mai mult”.
 
Ioachim Nicolae Făt, consilier al preșeședintui Consiliul Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.