30 de proiecte au fost votate de aleșii județeni în ședința ordinară a CJ Maramureș din luna octombrie

Marți, 29 octombrie, începând cu ora 12.00, în sala de ședințe „Bogdan Vodă” din cadrul Palatului Administrativ, aleșii județeni s-au reunit în ședința ordinară din luna octombrie 2019. Consilierii județeni au fost prezenți la ședința condusă de președintele Gabriel Zetea, alături de care s-au aflat vicepreședinții Ioan Doru Dăncuș și George Moldovan, dar și secretarul județului, Aurica Todoran.

Pe ordinea de zi a ședinței s-au regăsit 31 de proiecte la care s-au adăugat două puncte suplimentare, însă trei proiecte privind Serviciul Salvamont au fost retrase de pe borderou, în urma dezbaterilor din plen. Este vorba despre proiectele privind organigrama și statul de funcţii ale Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, Regulamentul de organizare și funcționare și numărul formațiilor de salvatori montani.
Lista a fost deschisă de un proiect de hotărâre privind majorarea capitalului social la S.C. „Drumuri - Poduri Maramureş” SA. Aleșii județeni au aprobat, de asemenea, alocarea unei sume din bugetul judeţului pentru finanțarea programelor structurii sportive de performanță de prim eșalon - Clubul Sportiv „Ştiinţa” Baia Mare – echipa de volei masculin CS Știința Explorări Baia Mare. S-a mai hotărât participarea Judeţului Maramureş la cofinanțarea obiectivului de investiții „Reabilitarea drumului județean DJ 109F, limită județ Sălaj – Târgu Lăpuș (DN18B) – Dămăcușeni – Rogoz (DJ 171)”.

Consilierii prezenți au fost de acord și cu participarea județului Maramureș la realizarea proiectului „Dor de România - Maramureșul şi Diaspora”, precum și la proiectul Gala premiilor „Comună din Maramureș – comună înfloritoare”. Totodată, aceștia au hotărât utilizarea excedentului anual al bugetului judeţului Maramureş, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar, pe anul 2018. Alte două proiecte au vizat aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii pentru R.A. „Aeroportul International Maramureş” și a Statului de funcţii la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.