100 de mii de lei alocă Consiliul Județean Maramureș pentru finanţarea programelor, proiectelor şi acţiunilor în domeniul tineretului

09 Septembrie 2020 28
În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș din luna august, la propunerea șefului administrației județene, Gabriel Zetea, s-a decis alocarea unei sume totale de 100 de mii de lei pentru 12 structuri, asociații și cluburi, în vederea finanţării programelor, proiectelor şi acţiunilor pe care le desfășoară în domeniul tineretului.

Inițiativa finanțării structurilor de tineret din județ s-a născut în urmă cu câțiva ani de zile, când Consiliul Județean Maramureș a introdus pentru prima dată un capitol destinat exclusiv alocărilor financiare pentru structurile de tineret, a căror menire este realizarea de acțiuni pentru tinerii Maramureșului. Președintele Consiliului Județean Maramureș a explicat că își dorește menținerea acestei forme de sprijin și pe viitor și că astfel speră ca structurile de tineret să fie încurajate să devină mai active la nivelul întregului județ.
„A fost un act de curaj să gândim un capitol dedicat tinerilor și voi milita ca această inițiativă să fie menținută și pe viitor. Acțiunile pentru tineret sunt extrem de importante, iar ONG-urile, asociațiile și cluburile de tineret merită toată susținerea noastră. Încurajez această mișcare de tineret să depășească granițele Municipiului Baia Mare și să devină mai activă și în restul județului. Cu timpul, îmi doresc să ajungem să finanțăm cât mai multe astfel de structuri, care să știe că au un partener în instituția Consiliului Județean Maramureș și să fie, astfel, încurajate să depună cereri de finanțare pentru programele pe care le propun”, a declarat Gabriel Zetea, șeful administrației județene.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.