Scrisoare deschisă către Prim Ministrul României

28 Aprilie 2016 2079

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a transmis o scrisoare deschisă premierului Dacian Cioloş, solicitându-i un punct de vedere oficial vizavi de poziţia contradictorie a două ministere în problematica gestiunii deşeurilor din cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

În fapt, este vorba de o adresă primită de la ministrul Mediului – Cristina Paşca Palmer – care, susţine atitudinea UAT Târgu Lăpuş vizavi de respingerea documentaţiei aferente delegării serviciilor de colectare şi transport în cadrul proiectului. Această apreciere a ministrului Cristina Paşca Palmer contrazice vizibil recomandările Ministerului Fondurilor Europene, vizavi de legislaţia şi principiile care trebuie respectate în proiectele cu finanţare europeană.

Atașăm și scanarea scrisorii preşedintelui Zamfir Ciceu, adresa ministrului Cristina Paşca Palmer, dar şi corespondenţa cu Ministerul Fondurilor Europene.
scr desch prim ministru Page 1

scr desch prim ministru Page 2
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.